Nebojte se přízraku "stříbrňák"

10.02.2014 22:35

Omlouvám se za označení tohoto fenoménu jako „stříbrňáci“. Toto slovo vymysleli ufologové, kteří jsou přesvědč

eni, že se jedná o návštěvníky z jiné planety. Já ho používám, protože jiné jméno pro ně nemám.

Ale protože se s nimi může setkat kdokoliv, a to bez ohledu na své výtečné duševní zdraví, uvedu pár fíglů, co dělat.
 

Trocha popisu

Jedná se o poměrně velmi rozšířený fenomén, který je popisován od pozorovatelů shodně. Prostě někteří lidé se ve svém bytě setkávají s hodně průsvitnými, šedostříbřitými útvary ve tvaru lidské postavy. Postava je jenom obrys bez fyziognomických znaků a většinou drobnější než průměrný dospělý člověk. Zrakově je schopen vnímat to pouze někdo a ten, jak už to bývá, je pak ostatními považován za blázna a je terčem posměchu. Kdo nevěří na UFO a mimozemšťany, považuje zjevení za nějaké duchy a obrací se na mne, jako šamana, abych ty duchy vyhnal.

Podstata

Nejedná se zřejmě ani o návštěvníky z kosmu, ani o duše zemřelých, i když nevylučuji, že s jedním či druhým mohou mít něco společného. Neřeknu vám, jak tento záhadný útvar vznikne. Je to totiž pouze shluk jakési dost silné energie. Ale je tvořen částicemi, které mají ve svém informačním poli uloženy určité člověčí informace, které jim dávají tento tvar lidské postavy a 

kd

o je tak vnímá, podvědomě jim pak přiřazuje i lidské vlastnosti. Například, že se nepohybují, mají lidé dojem, že je nehnutě pozorují atd. Také ti, kteří se např. probudili a viděli je ve 

svém pokoji, uvádějí, jak je jakási energie jakoby paralyzovala. Je to subjektivní dojem člověka, který se setkává s něčím neznámým a vychází z vlastní psychiky. 

Co dělat

Především si uvědomte, že vám nehrozí žádné nebezpečí. Ten děsivý přízrak, i když se s ním setkaly stovky lidí, tak nikdy nikomu neublížil. Ani ublížit nemůže. Může vám ublížit asi stejně jako duha. Duha je také tvořena jen na základě seskupení pohybu fotónů do určitého tvaru. To, že stříbrňáka můžete vnímat tak, že je skutečně vidět, je spojeno nějakým způsobem s elektromagnetickým polem, které zřejmě vyvolává s tímto energetickým útvarem jakousi zřetelnou interakci. Proto je výskyt lokalizován do blízkosti lednice, televize, hi-fi věže, klimatizace a nebo jiného přístroje, obsahujícího napájené trafo. Když přístroj vypnete ne dálkovým ovladačem, nýbrž vypínačem a nebo ze zásuvky, stříbrňák rázem zmizí. Pokud je zdrojem indukce proudu elektroinstalace a nebo elektrické vyhřívání podlahy, zapalte svíčky a vypněte pojistky. Snad ještě nikdo se s ním nesetkal ve volné přírodě.

Rada pro odvážné

Když mi budete důvěřovat v tom, že stříbrňák je neškodný, stačí natáhnout ruce před sebe a kráčet přímo k němu. Když se dostanete do určité vzdálenosti, zmizí. Ani lidem, kteří s nimi dlouhá léta žijí a už je neděsí, se nikdy nepodařilo se jich dotknout. Elektrobiopole člověka je natolik silné, že tento energetický útvar rozruší.

Orgonit  

Další fígl, jak se stříbrňáka zbavit je orgonit. I když je potřeba mít dost velký, aby byl účinný. Orgonit jsou kovové špony a další matriály zalité v pryskyřici, vosku, či jiném médiu. Orgonit má schopnost působit na toky energií ve svém okolí. Prodává se na rušení účinků geopatogenních zón. 

Závěrem

Tyto fígle píšu proto, aby mi zase někdo ve tři hodiny ráno nevolal, že má v bytě ducha, abych mu ho přijel nějak vyhnat. Pak se ukáže, že nejde o ducha, ale obyčejného, neškodného, jak říkají ufologové „stříbrňáka“. 

 

Autor: Jiří Libánský 

Napsáno pro portál i60.cz